marți, 26 iulie 2011

Un fluture.....

    Atunci cand blandele raze ale soarelui incep sa incalzeasca intreaga natura
cand toate fapturile revin la viata iar gingasele flori imbraca intreaga natura in straie de sarboatoare , atunci a sosit minunata primavara . Fluturele maiastru are sa se trezeasca . El are o viata speciala .
    Viata unui fluture este minunata . Ei traiesc fara niki o restrictie , fara limite    , fara  teama.....doar cu mult entuziasm . Blandele raze ale    soarelui il trezesc din profundul si linististl sau somn . Astazi este marea zi in   care va pornu in lunga sa calatorie . Dintr-o bataie de aripi incepe sa pluteasca in aer    asa incepand marea sa aventura . Cutreerand lumea , el admira culoriile vii ale naturii , se delecteaza cu parfumul gingaselor flori , zboara spre infinitul cer si simte briza marii . Misterioasa seara se asterne peste intreaga natura .
    Dupa un drum lung , sfiosul fluture se aseaza pe o floare . In lumina lunii si sclipirea stelelor , ascultand cantecul duios si ritmat al greierelui si murmurul dulce  al izvorului din apropiere , inconjurat si dezmierdat de parumul soav al florilor , gingasa faptura adoarme visand la minunatele locuri vazute in calatoria sa magica .


                             ~ VIATA UNUI FLUTURE ~

4 comentarii: